Vad sker? Jag mår fortfarande bra?????

Hejsan! Jag mår bra!!!! Fortfarande???!!! JA! Va? Detta är så konstigt, eller iallafall ovanligt men jag mår bra, påriktigt bra. Inte idag-var-en-bra-dag-bra utan jag-mår-bra-bra. 
 
Sen jag butte gy så har allt hos mig förbättrats enligt mig. Nice vänner, roligare socialt liv, mer motiverad i skolan, jag behöver inte söka upp roliga grejor utan de kommer till mig, ökat självförtroende, ökat medvetenhet och tänker inte alls lika mycket på mina komplex. De har liksom gömts lite i skymundan. Ibland kommer de och spökar men bar sällan, tillskillnad från varje dag och sekund i nian typ. Känns som jag befinner mig i den där gymnasiebubblan som jag har föreställt mig när jag satt i en rutten workshop och ruttnade. Utan överdrift är detta gy-byte bland de bästa (om inte det bästa9 besutet jag själv tagit i hela mitt liv. Det kan låta som jag skriver i detta just för jag är i kicken men känns så påriktigt. 
 
Och ang. IV så är det launa nu asså. Crushen har lagt sig väldigt mycket. Tror det beror på att jag har varit med honom ensam hyfsat mycket och känner honom tillskillnad från mina andra askonstiga crushar. Känns sönt faktiskt. Och känns ändå som han gillar mig (obs som vän) och det är skönt relationen är på samma villkor. Just to keep you updated :)). 
 
Känner att denna blogg börjar bli mer och mer pesonlig i den mån att min identitet är vädligt lätt att avslöja så funderar på om det är lika bra att skriva ut specifika funderingar och händelser istället för att skriva i generella termer. Hmm jo tror det, iallafall stegvis för att jag ska vänja mig. För det är inte så att någon skulle besöka en blogg som heter olika goda råvaror. Iallafall inte någon jag känner. Och dessutom är bloggen låst. Men jag tänkte mer på ifall någon skulle se i framtiden eller nåt. Aja det är irrelevant. 
 
Puss hej bli som mig kanske?
Visa fler inlägg