Lycklig på riktigt

hej! i och mex utropnikgstäcknet förstår ni nog att jag mår fint. eller fint är faltiskt en underdrift, jag mår förjävla bra just nu. och då menar jag inte bara right here right now utan den senaste månaden har jag generellt sett mått väldigt bra. och jag könner att det kmr hålla i sig (pepparpeppar). jag uppskattar mina vänner så jävla mkt för de är så sjukt underbara och roliga och aa. älskar mina vänner!! eller inte varenda en prrsonligen utan bokstavligt talat ör det bara MA och VE (lol viktigt att notera) men jag älksar mina vänner ur ett större perspektiv. typ som godis. jag älskar lösgodis, men det är inte så att jag älskar varenda godis, ingen är skitäcklig men det finns ju de som är mindre goda så att säga. Men känslan när man står framför godishyllan med godispåsen ena handen och skopan i andra är oslagbar. Oftast, ibland ångestfylld men just nu är den OSLAGBAR.

bara the fact att jag går ut ich gör saker varje dag (förutom två dar hitintills denna sommar!!!) är så stor positiv förändring från förra året när jag typ inte hade så mkt liv. Nu jobbar jag till och med och förresten så är det inte så att jag tvingar ut mig sjölv till att göra grejer utan jag vill och ser framemot och jag vill träffa alla mina vönner ofta typ. omg vad det låter som att jag nyss kommit ut från en grotta som jag levt i ensami tio år men så illa var det inte innan. Bara att jag psykiskt mår så mkt bättre även om jag fysiskt (och psykiskt) hittade på grejer regelbundet innan också.

åhh är så lyckligt lottad känner jag och det är fanimig inte ofta jag känner mig lyckligt lottat (vilket jag egentligen absolut borde eftersom jg är det).

tack och hej, BLI som lyckliga mig :DDD

Visa fler inlägg