El clase y no instagram

Hej! Long time no see kan en lungt säga. Jag tänkte nyss skriva "ska hålla mig kortfattad för ska sova ca nu" men vid det här laget vet ni ju att det innebär att ni ska förbereda er för ett rörigt långt inlägg. Så ur welcome. Okej, ska påriktigt försöka skriva kort om vad som har hänt fram tills nu, och sen berätta om mina känslor. Skriver en lista för det är det effektivaste sättet.
  1. Började gymnasiet som en sjukling (dvs. tråkling)
  2. Klick mellan mig och BIK
  3. Fick mitt efterlängtade "gäng" och allt var frid och fröjd 
  4. Dock gnagde det lite i mig att skolan var så tuff, eller egentligen inte själva plugget utan språket som det undervisades i, dvs fucking egenlska. Kände mig för typ första gången väldigt underlägsen och hjälplös vilket resulterade i väldigt mkt ångest. Men det var sekundärt, jag hade ju trots allt fått mitt gäng.
  5. Gänget höll i ca en två veckor (kändes längre pga intensvit nu i början)
  6. Jag insåg att de flesta i min klass är fett basic aka boring och ingen är så lik mig, dvs typ ingen som jag potentiellt kan bli bra vän med (obs. ser ej mig själv som bättre än klassen (kanske vissa men då är så tråkiga 4real) utan bara att vi är för olika, finns ju folk jag känner att jag måste prestera och vara cool inför dvs. folk som jag känner är högre upp i hierarkin än mig.
  7. Ex. på hur de är olika mig är att alla (förutom BIK) enligt mig (!!!!!! alla har olika smak) har dålig klädsmak och tråkig stil (låter ytligt men grundar sig i personligheten tkr jag). Folk verkar inte alls pålästa inom samhällsfrågor (bevisar att en är pluggnörd och inte smart på ett positivt sätt). Typ ingen uppdaterar insta och när de väl gör det är postsen fett lamea (kan visa att de är dåliga på sociala koder). Typ ingen är orre eller hipster eller något kul utan folk i min klass är verkligen MITT I MELLAN, dvs bara fett tråkiga. Asså jag vet att jag själv inte är någon av de men genom min klädstil och humor osv visar jag ändå på att jag har en karraktär, vissa i min klass har typ ingen karraktär, och de som väl har det är har inget att hurra för precis.
  8. Efter dessa insikter inser jag att jag nog borde byta skola.
  9. Idag mejlade jag Kungsholmens gymnasium.
Okej blev kanske inte så kort som jag hade tänkt men aa. Ser nu att det bara blev om gymnasiet och inte om det jag skulle skrivit om egentligen. Alltså min ångest för instagram, eller rättare sagt min ångest och missunnsamhet mot SO. Den består. Tyvärr. Så för att låta detta svalna lite har jag äntligen fattat det kloka beslutet att ta en pause från instagram. Eller det var lite felformulerat kanske. Ska inte ta bort det utan bara ta en pause från mitt konto, och på så sätt undvika att se hennes selfies dagarna i ända. Har därför startat ett nytt konto så jag ändå har något att scrolla på när andra checkar insta. Samt att jag ändå vill hänga med i svängarna i mina närmsta vänners liv och i övrigt bra konton. 
 
Shit, höll det ju kortfattat ändå! Stolt! nä skoja varför skulle jag vara stolt. Aja nu ska jag checka insta, på mitt nya konto fmlsoffan. Puss hej bli ej som mig.<3333
Visa fler inlägg